Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Strömsund vann fjärde raka

Annons

Strömsunds MC tog under söndagen sin fjärde raka seger i isracingserien. Laget samlade ihop hela 50 poäng vid sammandraget i Örnsköldsvik.

Nordjämtarna kom till start med världsstjärnorna Frank Zorn och Vitaly Khomitsevich, samt Daniel och Robert Henderson och Hans-Olof Olsén. Jimmy Olsén fick därmed stanna hemma och återhämta sig efter kraschen och skadan i VM-kvalet i lördags.

Med en sån uppställning var det förstås inte överraskande att Strömsund vann omgången. Bäst var Khomitsevich och Zorn som båda plockade tolv poäng. Daniel Henderson och Hans-Olof Olsén fick ihop elva var.

Örnsköldsvik tog andraplatsen på 39 poäng medan Gävle och Bollnäs placerade sig som trea och fyra på 19 respektive 11 poäng. I Gävle gjorde jämten Per-Anders Lindström comeback efter det senaste motorhaveriet. P-A fick ihop sex poäng.

Det vill till att Lindström snabbt hittar formen igen eftersom det vankas VM-semifinal i Österrike till helgen.