Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Schyman talade på seminarium i Hoting

/
  • Hoting.Gudrun Schyman, talesperson för Feministiskt  initiativ och partiets förstanamn i EU-parlamentsvalet, var i går en av föreläsarna under första seminariedagen av två på Folkets Hus i Hoting. Schyman talade inför drygt 120 personer, tog upp diskussion om jämställdhet och visade bland annat hur dålig balans det är mellan könen i dag. Förutom jämställdhet är internationalisering, social ekonomi och bygdeutveckling frågor som tas upp under seminariet i Hoting. Gudrun Schyman hann också med ytterligare ett stopp i länet – i går kväll på The Corner café i Östersund, då på temat ”Behöver EU nyktra till?”.

Gudrun Schyman, talesperson för Feministiskt initiativ och partiets förstanamn i EU-parlamentsvalet, var i dag en av föreläsarna under första seminariedagen av två på Folkets Hus i Hoting.

Annons

Schyman talade inför drygt 120 personer,  tog upp diskussion om jämställdhet och visade bland annat hur dålig balans det är mellan könen i dag. Förutom jämställdhet är internationalisering, social ekonomi och bygdeutveckling frågor som tas upp under seminariet i Hoting. Gudrun Schyman hinner också med ytterligare ett stopp i länet – i kväll på The Corner café i Östersund, då på temat ”Behöver EU nyktra till?”.

Mer läsning

Annons