Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Styrkan är samarbetet

Anställda från olika avdelningar samsas i såväl Framtidsverkstaden som Lärmilen de olika utbildningsprojekten som koncernen genomför. Och det är just det som är själva styrkan i arbetet.

Susanne Kvarnlöf från ÖP:s redaktionen och Emil Danielsson på annonsavdelningen har båda deltagit i Framtidsverkstaden.

– Det viktigaste var insikten om att det inte finns en ledning som redan sitter inne med alla svaren. Och att svaren vi arbetar fram under arbetet går direkt till ledningen. En annan viktig insikt jag fått med mig är att om man vill ha en förändring, måste man bidra själv och aktivt delta i processen, säger Susanne Kvarnlöf.

Emil Danielsson som tillhör annonsavdelningen ser också styrkan av att deltagare från olika avdelningar deltar i arbetet och jobbar fram svaren gemensamt.

– Den kraft som samlas då personer från olika befattningar och avdelningar gör saker tillsammans ger en gemensam insikt som man lätt missar annars. Det blir också insikter som inte bara lever under de dagar utbildningen genomförs, utan erfarenheter som vi tar med oss hem och använder direkt i det dagliga arbetet, menar Emil Danielsson.