Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sunnan Tibbe omgångens spik

Annons

Hammerdal-tränaren Jan-Olof Johansson kör flera bra hästar på onsdag och så här uttalar han sig om chanserna:

– har jag ingen koll på.

– gick bra efter galopp senast då han blev för ivrig. Jag tror att han kan öppna rätt bra så jag hoppas på ledningen. Det är väl ingen stjärna, men en klart hyfsad häst och vi får se hur länge det håller.

– har känts riktigt bra på sistone och det här loppet ser ju lämpligt ut. Senast galopperade han då jag var på honom i den sista kurvan, då man behöver vara försiktig. Han är både stark och speedig och bör han en bra vinstchans här. Han klarar nog av spåret, men det blir ingen snabbstart och han är emellertid ingen lätt körd herre, så helt säker spik tycker jag inte att han är. Varnar lite för Amber Ly som kändes riktigt bra senast, men jag skulle inte vilja byta häst.

– behövde ett lopp inför dubbelhelgens trav så han anmäldes även om han står lite hårt inne på pengarna. Han känns mycket fin, är stabilare i år och får nog gå med öppet huvudlag denna gång. Jag tror att han kommer att hävda sig väl i denna klass framöver, och skall inte räknas bort helt även flera av motståndarna håller V75-standad.

– har jag haft en del förväntningar på i år, men hon har inte levt upp till dem ännu så länge. Hon gick dock bättre senast då hon stod illa till, är rätt så startsnabb så jag hoppas på att kunna leda länge, säger Jan-Olof Johansson

Mer läsning

Annons