Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Super Lux tog tredje segern

4-årige Super Lux, tränad av Niklas Sköld, tog tredje segern i karriärens femte start när han startade i Solängets fjärde lopp i lördags. Han kunde inte hålla ledningen men Rikard Skoglund lotsade ut honom i andra utvändigt och attackerade varvet kvar. Efter en tuff slutstrid kunde han ta sig förbi ledande Attention Now och vinna på nya rekordet 16,0/2148a. I lopp 13 tog Rikungen ocg Stig Engstrand andraplatsen medan Stjärn Molle och Jan-Olof Johansson var trea.

En jämtseger blev det också under söndagens tävlingar på Dannero. Daniel Wikberg-tränade Toronto Love visade verkligen vem som var starkast i lopp 5. Trots en resa mestadels i dödens kunde han enkelt gå ifrån på upploppet med Ove A Lindqvist i sulkyn. Segertiden blev fina 15,3/2640a. Stronger, tränad av Monica Nilsson, blev tvåa med Jan-Olof Johansson i sulkyn.

I lopp 2 var tre hästar nästan samtidigt över mållinjen. En av dessa var Crusar som dock fick nöja sig med tredjepriset.