Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Svar på ledare: Får inte en kvinna vara arg?

Det är lätt att se hur Sven-Olof Lööf genomför sina intellektuella politiska analyser. Lite snabb och slarvig googling efter citat som man kan slänga sig med. Sedan en lika grund som slängig drapa som i princip inte innehåller någonting.

Jo, förresten, påfallande ofta innehåller den kritik mot alla som inte är som Sven-Olof Lööf. En jordbruksintresserad äldre herre.

Att vara kvinna i den världen är verkligen att starta på minus. En kvinna får inte vara arg eller rasande, då "koketterar" hon och vad värre är – då är hon elak mot äldre jordbruksintresserade herrar när hon inte tycker som dem. 

Världen, enligt Sven-Olov Lööf vore helt enkelt bättre om alla vore som honom. Och det får han naturligtvis tycka. Men såvitt jag förstår kommer ÖP:s ledarsida inom kort att få klara sig utan honom. Och jag tror faktiskt den blir bättre så.

Jag tycker så, fast jag är en äldre herre med ett rätt stort intresse för jordbrukspolitik.