Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Svårt att ta sig ut

I Åre kommun har man ledsagning. Det innebär att vi som inte tar oss ut annars blir skjutsade i en eldriven stol, får komma ut och få lite luft, och se annat än vistets väggar.

Annons

Dagen före julafton var det tji. Förra vintern fungerade det rätt bra, men nu var trottoaren på Strandvägen 7 från port A och neröver full med snö, stolen klarar inte den snömängden som var då.

Det var tredje gången då, och sedan har det fortsatt på det viset. Tydligen var hyreshöjningen inte tillräcklig! Är det inte snö så är det is, denna extrema vinter, och Åre kommun har slutat sanda och kan nu gräva ner det här med ledsagning.

Personalen som sköter om ledsagningen, alltså de som är beordrade att utföra jobbet, sliter ont.

De som beslutar, och de som har skyldighet att göra vägarna framkomliga, borde vara med på ledsagning en dag när det är som mest bedrövligt, för att berätta för er tycks inte vara nog!

Ingrid

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel