Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Swanseas tränare berömmer svensken

Modou Barrow får tränarberöm efter sin matchpremiär i Swansea. U21–basen Chris Llewellyn ger honom högt betyg efter 3-2–segern mot Birmingham.

Nyförvärvet från Östersund klev direkt in i Swanseas U21–lag och visade ingen som helst nervositet. Han gjorde som han brukade. Löpte, fintade, sköt och gjorde mål i första halvlek.

– Jag är glad för hans skull. Det var frågan om alla papper skulle hinna bli klara i tid inför matchen, men vi fick klartecken och Modou Barrow både spelade bra och fick göra mål, konstaterade Chris Llewellyn efter matchen.

Segern mot Birmingham var Swanseas första i U21–sammanhang den här säsongen. Triumfen var därför efterlängtad och Modou Barrow bidrog aktivt till segern.

– Vi borde ha vunnit med större siffror, men efter vårt tredje mål försvann skärpan och Birmingham kunde närma sig, kommenterar Chris Llewellyn.

Redan på fredag spelar Swanseas U21–lag sin nästa match, borta mot Sheffield Wednesday. Ett inte alltför oävet tips är att Modou Barrow får speltid även i den matchen, för hans första halvlek i måndags övertygade.