Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Syrianska riskerar utmätning

Fotbollsklubben Syrianska i superettan har skulder till Kronofogden på 1,9 miljoner kronor och två veckor på sig att betala – annars blir det utmätning. Det uppger TV4:s Fotbollskanalen.

Utöver kraven från Kronofogden så ska Syrianska under våren ha haft likviditetsproblem och svårt att betala ut löner. Syrianskas ekonomiansvarige Eli Shamoun bekräftar skulderna hos Kronofogden, men menar att alla löner nu är utbetalda och att klubben inte är orolig för konkurs.

– Det kommer att komma in pengar. Det är sponsorpengar som vi kommer att använda och även delvis bidragspengar för att lösa skulden, säger Shamoun till fotbollskanalen.se.

Syrianska har fått en tuff inledning på superettan med två raka förluster. Två huvudtränare hoppade av på försäsongen och spelartruppen spikades mycket sent.

ÖFK och Syrianska möts 25 april i Södertälje.