Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ta tillbaka Pondus!

Seriesidan har gjorts om i ÖP. Till det sämre. Varför byta ut den enda salta serien Pondus och sätta in den helt urvattnade Träsket?

Kultserie skrev chefredaktören. Visst. Då har man väldigt vaga begrepp om vad som kan betecknas som kult i serievärlden.

Den var inte rolig på 1980-talet när den var hjärndöd utfyllnad i många svenska tidningar och den är inte roligare nu. Att serietidningen Träsket lades ner efter bara elva utgivna nummer i Sverige på grund av bristande popularitet säger väl allt.

Hagbard är en lika meningslös serie som i industriell skala prånglas ut av ett amerikanskt syndikat.

Ska allt som skaver hyvlas bort och tidningen fyllas av mellanmjölk? Nej, jag kräver upprättelse och norska Pondus tillbaks i tidningen igen!

Tomas

Hej Tomas!

Ja, visst är det så att serier kommer och går. Ibland byter man och testar någon ny. Träsket finns det olika uppfattningar om, precis som Pondus.

Nu har vi bytt leverantör av seriesidan och samtidigt förändrat innehållet en del. Målet är att ha ett varierat utbud av seriestrippar. Jag hoppas du kan hitta någon ny bra serie att följa i ÖP.

Hans Lindeberg

chefredaktör ÖP

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel