Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tack alla ni...

Annons

för det jättefina musikalframträdandet i fredags kväll. Ni är så duktiga! Ett stort tack även till på scenen, men som i allra högsta grad var medverkande, alla ni som grejat med sminket, kostymerna, rekvistian och ljudet. Och sen har vi . Strålande!

Dagens ros till tur och retur Östersund–Tallinn 7–9 maj.

En stor vårbukett till de (Svenstavik) på deras skolresa till Åre. Hoppas helgen varit bra och att ”man” har tagit hand om varandra. Tack även till som ordnat inför alla ”pengaindrivande” aktiviteter.

En jättestor vårbukett till och . Tack för gott omhändertagande av vår mor under hennes sista år.

Dagens fyrklöver vill vi ge till som gav oss bra service vid vår resa till Trondheim

Dagens vackraste blommor vill jag ge till för ett trevligt bemötande och god vård. Tack ska ni ha allesammans.

Miljoner rosor och kramar till för att ni hjäpte till med allt inför och under 40-årskalaset. Vad skulle vi göra utan er?

Två stora buketter med de finaste vårblommor till . Ni är toppen!

Rosor och ett stort tack till , för den fina 70-årsfesten i fredags. Kockan som höll i det hela.

Till min alldeles egna momma som alltid ställer upp för mig. Mamma och pappa är så glada att du finns och vill leka med mig ibland. Tack för den fina helgen som jag fick med dig i stugan, längtar redan till nästa gång du kommer och busar med mig!

Ett stort tack till för att ni inspirerat, peppat och stöttat oss under er tid på Svenstapulsen – ni har betytt mer än ni anar. Träning har fått en ny betydelse tack vare er! Kram och lycka till med framtida projekt!

Ett stort fång med rosor vill vi ge till . Tack för att ni tog så bra hand om oss och för allt roligt vi fick se och göra. Ni fixade verkligen en toppendag åt oss. Den kommer vi att minnas länge.

Den största vårbuketten vill jag ge till i Hoverberg som tack för en jätterolig praodag! Jag fick prova på så mycket skojigt och ni är så snälla!

Miljoner rosor och kramar till . Tack för all hjälp före och under kalaset, vi hade inte klarat det utan er.

Jag vill ge en stor och härlig bukett blommor till, speciellt till som tack för att ni var helt underbara under min praktik hos er. Hoppas ni får en härlig sommar!

En vacker vårbukett till som ordnade hockeymammafesten. Vi hade en fantastiskt trevlig kväll med god mat och dricka och en hel massa skratt. Stort tack till dig!

Vi vill ge vårens vackraste blommor till på Krokoms hälsocentral. Du gör allting så enkelt, är alltid vänlig och mycket kunnig. Många gånger behövs bara dina kloka ord. Hälsocentralens goda rykte beror mycket på dig.

Mer läsning

Annons