Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tack för skidskytte- veckan!

En hel vecka av världscup i Östersund är över – som arrangör kan vi inte annat säga än att vi är mycket stolta!

Återigen har vi tillsammans satt Östersund och länet på den internationella kartan som en professionell organisatör av stora evenemang som alltid gör sitt yttersta när utmaningen är som störst.

I år var det i inledningsskedet plusgrader, men tack vare ett tajt samarbete mellan professionella snömakare och duktig tävlingsorganisation kände vi aldrig att det var någon fara. Snöhögen och vår kunskap om bästa möjliga och rättvisa tävlingsförhållanden har vi fått extra beröm för i år.

Under veckan fick vi också beskedet att IBU tilldelar oss fyra nya år av skidskyttefest från säsongen 2014–15. Alla ska ta åt sig av äran och möjligheten som Östersund fått.

Ingen nämnd och ingen glömd, men jag skulle ändå vilja rikta ett speciellt tack till alla fantastiska funktionärer som gör evenemanget. Bland många goda exempel finns en unik grupp som jobbar med tillgänglighet för våra gäster med funktionsnedsättningar.

Vi har Sveriges mest suveräna sponsorer som tar chansen att kommunicera med oss, och vi har en kommun som tror på oss. Skidskytteförbundet tror på Östersund.

Ett speciellt tack även till andra regionföreträdare samt vår landshövding som öppet bjuder in hela skidskyttevärlden.

Med hela vårt hjärta också ett speciellt tack till alla ni som kom och besökte tävlingarna i år. Utan er i publiken kan vi inte utveckla den här vinterfesten.

Ingemar Arwidson

generalsekreterare Svenska Skidskytteförbundet

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel