Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tänk er för, Centern

Jag har aldrig varit centerpartist och kommer sannolikt aldrig att bli det heller. Dock har jag satt mitt hopp till C när det gäller den pågående skolutredningen, jag tänker att inte ska väl C kunna bidra till nedläggning av byskolor och även bidra till att bryta upp Ängsmon?

Annons

Tyvärr tycker jag det ser ut som att C försöker hålla sig under radarn nu, verka utan att synas kan man säga. Taktiken verkar vara att låta S ta smällen och själva försöka komma undan utan att få kritik.

Men det kommer vi väljare att genomskåda. Om C släpper sin hjärtefråga (?) om att hela glesbygden ska leva förstår jag faktiskt inte vem som ska rösta på det partiet i framtiden.

Ni bör nog tänka er för en och två gånger innan ni kör vidare med S i frågan om skolnedläggningar. I detta fall är det nog bättre att skaka hand med era forna alliansvänner i stället. Eller är makt viktigare än ideologi?

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel