Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Taxikurirtar över i skidorten

Taxikurir köper upp Taxi Vemdalen, bolaget som har över 5 000 bilar i sin koncern ser etableringen i Vemdalen som strategiskt viktig.

I går blev det klart att Taxikurir etablerar sig i Härjedalen. Tidigare Taxi Vemdalen är nu uppköpt av Skandinaviens största taxiorganisation, med över 5 000 bilar i koncernen.

– Vemdalen, som är Sveriges tredje största skidort, är en viktig strategisk marknad för oss. Vi tror mycket på Vemdalens utvecklingspotential, säger Martin Gyllander, Taxikurirs marknadschef i Jämtland.

Företaget har därmed bilar i Vemdalen, Östersund och Åre.

– Vi kommer att börja köra i Vemdalen i vinter. I detta turisttäta område finns ett stort behov av taxitjänster under vintersäsongen, men tanken är att vi ska kunna köra året runt för att säkerställa ortsbornas behov av taxitjänster, säger Gösta Ohlsson, vd för Taxikurir i Sverige.