Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tekniklands vd slutar

Tekniklands vd Lowissa Wallgren Frånberg slutar och Jamtli söker en ny vd. Lowissa Wallgren Frånberg går till en annan tjänst på Jamtli.

Den nya tjänsten för Lowissa Wallgren Frånberg innebär att hon ska utveckla Jamtlis volontärarbete. Med andra ord de föreningar med frivilliga som lägger tid och kraft på Jamtli.

– Jag tycker det är ett väldigt kul uppdrag, säger Lowissa Wallgren Frånberg.

– Jag gillar att jobba med föreningar och människor. Det är väldigt upplyftande med folk som jobbar ideellt. Jag tror också det är väldigt viktigt att det finns frivilligarbete i samhället.

Lowissa Wallgren Frånberg har varit med under Tekniklands uppgång, konkursen 2012 och nystarten som kom efter det. Lowissa Wallgren Frånberg säger att hon kommer sakna Teknikland.

– Det har varit fantastiskt roligt och utvecklande att jobba med Teknikland. Men jag kommer inte finnas så långt från Teknikland.

Jamtli vill utveckla arbetet med volontärer och det är det Lowissa Wallgren Frånberg ska leda. På sikt ska frivilligarbete även ge mer verksamhet och fler anställda på Jamtli, säger Lowissa Wallgren Frånberg.

– Blir det mer verksamhet blir det mer intäkter som det går att anställa fler eller köpa in mer verksamhet.

Den nya vd:n för Teknikland håller på att rekryteras just nu. Jamtli planerar att den som tillträder tjänsten börjar vid årsskiftet.