Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Therese ordnar work out-helg i Åre

När skidsäsongen i Åre är över är det dags för Workout Åre. Det är Therese Nordfeldt och Tomas Berglöf som ligger bakom eventet som körs för tredje året i rad.

Therese Nordfeldt som under världscup-veckan jobbar i presscentrat på Holiday Club. Till vardags arbetar hon som chef för receptionen på nämnda hotell. Therese Nordfeldt skiner som en sol när hon får berätta om det hon brinner för: träning.

– Men jag är inte instruktör, jag gillar att träna för min egen skull.

Workout Åre har vuxit och blivit ännu större i år. Konceptet bygger på att erbjuda träning och mässa till både instruktörer och träningssugna. Även de som inte tränar kan vara med.

– Man kan hänga på, oavsett vilken nivå du vill träna på, säger hon.

Workout Åre, som arrangeras 22–24 maj, innehåller allt från mässa och seminarium till olika träningspass. Therese påpekar att det är unikt att kunna erbjuda så mycket träning under ett enda tak. I Åre kan träningen koncentreras till Mix Megapool Arena. Beroende på vädret kan det även bli aktuellt med uteaktiviteter.

– Jag hoppas att vi kan ha spinning utomhus.

För första gången riktar sig eventet även till företag som vill satsa på träning och hälsa eller företag som arbetar inom branschen. Företagen ska få besöka föreläsningar och workshops inom ”hälsosamt ledarskap”.

att det inte finns så många likande arrangemang i Norrland.

– Vi vill visa att vi i den här delen av landet också kan arrangera sådan här.

Therese berättar att det redan kommit många föranmälningar. Intresset från kända tränarprofiler och föreläsare är också stort.

– Jag har nästan klart med ett jättestort namn, men jag kan inte säga något ännu, säger Therese och ser riktigt förväntansfull ut.