Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Thomas fick engelskt pris

Thomas Brink från Östersund jobbar som hälsoinspiratör. För sina insatser har han nu prisats i England.

Av över 200 orter runtom i landet, utmärker sig Östersund tillsammans med 16 andra orter i hela Sverige. Det är orter som arbetar aktivt med livsstil och hälsa, enligt ett pressmeddelande från Camebridge viktprogram.

17 rådgivare har fått dela utmärkelsen The Queens Award med Cambridge Manufacturing Company. Det är ett pris som Englands drottning Elizabeth II delar ut varje år till det företag som har störst tillväxt och inflytande i samhället. I år fick det multinationella företaget Cambridge detta pris och ville i samband med Englandsresan dela denna ära med utvalda rådgivare i Sverige.

Förra veckan tog Thomas Brink emot priset på plats i England. Thomas har arbetat i flera år som certifierad rådgivare i Östersund.

– Varje år hjälper jag hundratals människor att nå sin målvikt, jag coachar, inspirerar och får de att kämpa hela vägen i mål, säger han stolt i pressmeddelandet.