Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Thomas Lönn

/

Annons

är väl den häst i stallet som går allra bäst för dagen. Han har varit långt bak i fälten har rundat dem trots att det har varit ett långsamt utgångstempo där framme. Nu har vi Sverigeloppet om tio dagar och vi vill inte bränna honom för hårt här. Sören kör nog invändigt, men om det löser sig bör han räknas.

är en check och fin liten häst. Han varit ifrån för behandling, men känns fin på 1.24/1600 meter. Är travsäker och duger bra, men jag kan inte motståndet.

har det krånglat mycket så hon är åtgärdad i framkotorna. Hon kändes strålande i ett jobb i tisdags på en ny balans, med pg-skor fram. Hon är riktigt startsnabb, trivs över kort distans, kapaciteten är hög och förhoppningarna steg mycket efter detta jobb.

är kanske en än bättre häst, men hon var inget vidare senast, även om hon råkade ut för en incident 500 meter från mål. På Bollnäs gången innan hade hon en infektion och kanske anmälde jag henne för tufft senast. Klart lättare motstånd här, men utgångsläget är visset och den korta distansen ett litet minus.

är en talangfull häst som har haft grymma problem med sina knän. Nu har vi opererat och därefter känns han jättefin. Autostart har vi inte provat på tidigare så vi tar det lugnt om det går. Han är lite vass och jag kunde inte köra långsammare i kvalet. Bästa chansen i helgen ihop med , tror Lönn.

Mer läsning

Annons