Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tillökning för IF Castor

Små barn som endast är 3-4 år har nu egen träning varje lördag klockan 10.00-10.45 i Z hallen!

Den nya gruppen skridskoåkare är ett nytt grepp för IF Castor.

En av tränarna berättar:

– Skridskolek är en ny grupp som tillkommit i år för att allt yngre barn vill lära sig att åka skridskor och få vara ensamma på isen utan stora barn.

Barnen får hjälp av 4-5 tränare som bygger banor med konor och bågar.

Allt för att roa de små barnen och ge dem utmaningar att utveckla sin skridskoåkning!

De unga tränarna Sophia och Matilda är ansvariga för att ruljansen på isen fungerar.

Därtill har de hjälp av Helena, lärare och mamma till Freia i gul grupp och Tina som flyttat hit för studier från Tranan. Dessutom är det många föräldrar som deltar med sina små på isen.

Isen delas mellan tre grupper; skridskolek och konståkningsskola, gul och grön grupp som flitigt tränar två till tre ggr i veckan.

– Målet är att bli tävlingsåkare förstås och få ha en fin dräkt; säger lilla Freia som just köpt en fin blå dräkt med stjärnor av en äldre tävlingsåkare. Freia förklarar att den ska användas på uppvisning nästa lördag kväll.

IF Castor har nästan 25 tävlingsåkare, som välkomnar er att titta på välkomponerade program på lördag kväll den 19 oktober kl 18.00-19.30 i Z hallen! Kvällen avslutas med fika för alla familjer i VIP rummet.