Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tio omhändertogs för berusning

Under fredagskvällen och natten till lördagen omhändertogs flera personer i Östersund och Åre.

Fyra personer omhändertogs i Åre på grund av berusning och sex personer i Östersund. En av de omhändertagna misstänks även för narkotikabruk.

Vid 23.30 kontaktade polisen av en man som hade blivit misshandlad på en fest. Han skulle ha blivit nerslagen och sparkad i ansiktet och fick uppsöka sjukhus för att se över skadorna. En anmälan om misshandel upprättades.

En timme senare kallades polisen till en krog i centrala Östersund där två män hade slagits. En anmälan om misshandel upprättades även där.

Klockan 01 åkte polisen till Lugnvik där någon hade krossat ett flertal fönsterrutor på en flerfamiljsfastighet. Gärningsmannen/männen hade lämnat platsen när polis kom dit, men man kunde säkra vissa spår på brottsplatsen.

Vid stängningsdags var det oroligt utanför flera av krogarna i Östersund och flera polispatruller fanns på plats för att förhindra bråk.