Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tjejer på populär skotertur

För tredje året bjöd Hede skoterklubb på en utflykt för endast tjejer. Under en helg åkte 15 skoterintresserade till Vargen på Vemdalsskalet.

I strålande sol var det dags för den årliga utflykten för tjejer som Hede skoterklubb ordnar. Gänget samlades vid klubbens skoterbro vid Ljusnan i Hede innan de gasade vidare upp mot Särvfjället.

Via Graftruet, Aloppsköl-en och Trumvallen och Oxsjön kom de småningom till Vargen där det bjöds jacuzzibad, bastu, buffé middag och övernattning.

riktigt kul. Alla tjejerna har ju ett gemensamt skoterintresse och stämningen var på topp, säger Malla Olsson i skoterklubben.

De som var med fick betala 650 kronor. Då ingick bland annat tvårätters middag, frukost och boende.

Söndagens hemfärd gick över Hedeviken och en del passade på att ta leden över Västsätern. Bland deltagarna fanns fyra tjejer från Sveg och två hade åkt från Sandviken för att vara med gänget under helgen. Totalt kördes cirka 18 mil skoter under helgen.

– Roligt att det blir fler skoterintresserade brudar utifrån som vill vara med, säger Malla Olsson.

med att TV4 ville komma upp och göra ett inslag om klubben för tre år sedan. Inslaget sändes på bästa sändningstid och klubben, med runt 1 100 medlemmar, blev rejält exponerad.

Efter det har tjejturen blivit återkommande och planeringen är igång för nästa år. Vart det då bär iväg är ännu inte bestämt.

– Men det lutar nog åt att vi åker till Lillhärdal eller Lofsdalen, säger Malla Olsson.