Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Träd över E 14

Varning för halt väglag på E 14 västerut. Och mellan Mittådalen och Ljungdalen är vägen stängd på grund av hårda vindar.

Trafikverket varnar på sin hemsida för ett träd som hänger över E 14 i höjd med Svedje, strax norr om Pilgrimstad. Det finns en risk att lastbilar tar i.  

Väg 531 mellan Mittådalen och Ljungdalen är avstängd tillsvidare på grund av hårt väder. Och på E 14 västerut varnar Trafikverket för besvärligt väglag. Under morgonen berör ett nederbördsområde med snö länet vilket ger risk för snöhalka.

SMHI:s klass 1 varning gäller för hela länet även i dag. En klass 1 varning definieras enligt följande: "väderutveckling väntas som innebär vissa risker för allmänheten och störningar för en del samhällsfunktioner."

Under dagen väntas kraftiga vindar, uppåt 22 meter per sekund, på kalfjället och på vindutsatta platser. SMHI och Trafikverket varnar även för snöbyar och snödrev i samband med hårda vindar.

------------------

Här kan du se Trafikverkets vägkameror:

http://trafikinfo.trafikverket.se/LIT/#url=Vagtrafiken/Sok