Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tunga fordon blockerade vägen på två platser – trailer vek sig på E45

Två lastbilshaverier ställde till det i trafiken under tidiga onsdagsmorgonen. På Länsväg 321 mellan Kövra och Myrviken blockerades vägbanan i flera timmar av en sex meter bred transport och lite längre söderut, i korsningen till E45, hade en trailer vikt sig över vägen.

Annons

En 6,15 meter bred transport färdades längs Länsväg 321 mellan Kövra och Myrviken när lastbilen av okänd anledning blev stillastående vid 01-tiden under natten mot onsdag. Fordonet blockerar vägen helt och hållet och andra trafikanter kan inte passera.

Prognosen från Trafikverket var att vägen kunde öppnas igen vid 07-tiden, men klockan 05:30 är varningen borta från Trafikverkets karta och det ska återigen vara framkomligt på sträckan.

Dessutom blev det stopp i höjd med Svenstavik, i korsningen E45-Länsväg 321. Där hade en trailer vikt sig, vilket påverkade framkomligheten.

Senare på förmiddagen blev polisen inblandand och skickade en patrull till platsen. De kunde att lastbilen kört ner i diket och att släpet stod tvärs över vägen.

Fordonet är nu bärgat och vägen är öppen igen.

Mer läsning

Annons