Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Trafikolycka i Rätan – polisen jagade personbil som smet

Klockan 22.09 kom uppgifter till SOS Alarm gällande att det handlar om en sidokrock med två personbilar. Ett flertal polispatruller letar nu efter personbilen som smet från platsen, skriver polisen på sin hemsida.

Olyckan inträffade längs väg E 45 i höjd med Rätansbyn söder om Åsarna i Bergs kommun.

Enligt räddningstjänstens inre befäl Mats Kronsten ska det inte vara några personskador.

– Det är en personbil som blivit påkörd av en annan bil med släpvagn. Det har blivit en punktering och bilarna står lite dumt till, så det är stopp i trafiken där just nu, säger han vid 22.30-tiden.

Enligt polisen ska en personbil med släp kört in i sidan på en annan bil, därefter ska bilen ha åkt söderut från platsen.

Polisen är tacksamma för tips från allmänheten gällande den skadade bilen med en snöskoter på släpet. Du kan kontakta polisen på 114 14 om du iakttagit något.

Klockan 00.10 under natten mot lördag har polisen ännu inte anträffat bilen. Men man har upprättat en anmälan gällande trafikolyckan. Vid midnatt var trafiken på vägen igång igen.

Kartan anger ungefärlig position för den inträffade olyckan.