Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Trafikolycka med flera fordon

Flera fordon har kolliderade norr om Lillängerondellen. Vägen delvis avstängd.

18.25 inkom larm om att fyra personbilar som sammanlagt transporterade sex personer krockat. Olyckan inträffade norr om Lillängerondellen och söder om avfarten E14/E45. Olyckan ska ha skett i och med att föraren i en av bilarna väjt undan för en älg. Ingen av peronerna ska ha blivit allvarligt skadad vid krocken.

Vägen blev avstängd i båda riktningar under räddningsarbetet. I norrgående riktning är vägen fortsatt avspärrad och i södergående riktning är det begränsad framkomlighet fram till åtminstone 19:45, enligt räddningstjänsten.

Uppdatering 20:38 Räddningstjänsten har lämnat platsen. Polis och bärgare är fortfarande kvar. Ingen information huruvida vägbanorna är öppna igen.

Uppdatering 21:20 Polis och bärgare har nu också lämnat platsen och vägen ska vara framkomlig från båda riktningar igen.