Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Traktorn som blev lyxbil

/
  • Stefan Lidberg, trädgårdsmästare i Bispgården är stolt ägare till en Lamborghini. Men inte den Lamborghini som tidningen Expressen trodde.

Under rubriken Kvinnorna och männen som köpt lyxbilar utpekades i tidningen Expressen trädgårdsmästare Stefan Lidberg i Bispgården.

Annons

Och visst har han en Lamborghini alltid, men kanske inte den sportbil som Expressen trodde då de gjorde sammanställningen.

Stefans Lidbergs "lyxbil" är i verkligheten hans traktor. Ett vrålåk utrustad med tre cylindrar och en motor på 70 hästkrafter. Toppfarten är brutala 40 km/ timmen.

– Jag vart uppringd av grannen som berättade att jag fanns med i Expressens lista över lyxbilsägare. Vi fick oss ett gott skratt, säger Stefan som fann ytterligare minst två traktorer av märket Lamborghini i Expressens sammanställning.

Stefan är nöjd med sin traktor.

– Jag har hittills bara kört den i 70 timmar, men jag är mycket nöjd, säger Stefan om sitt "lyxåk".

Stefan kontaktade Expressen för att delge dem deras misstag.

– På en liten ort som Bispgården är det inget roligt att bli utpekad som ägare till en lyxbil. Expressen lovade att göra en "rättelse som de ska försöka få med i tidningen", som de uttryckte saken, säger Stefan och drar iväg med sin tre-cylindriga Lamborghini.

Annons