Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tre gånger Corazon i höst och vinter

Team Corazon sprider värme i höstrusket och släpper tre bokningar att se fram emot.

Annons

Redan på lördag drar gänget i Corazon i gång en ny klubb på restaurang Brunkullan. Konceptet är soul och rock'n'roll och helst i kombination, alltså musik som ligger dem själva varmt om hjärtat. Någon eller några i team Corazon kommer att stå bakom skivspelaren från klockan nio på kvällen den första lördagen varje månad. Nu på lördag är det premiär.

Att Mattias Alkberg kommer till Östersund i november har ÖP redan berättat, men inte att det blir i form av en klubb Corazonspelning och inte att han tar med sig sitt nya band Södra Sverige. Kvällens lokala support är bandet Shitfucks och platsen är Storsjöteaterns studioscen.

Tidigare år har klubb Corazon stått för hemvändarkvällen i december, men i år tar de hjälp av Sensus och Länskulturen. Den tredje omgången av minifestivalen Rundgång Fågelsång ska locka de hemvändande exiljämtarna till dans. Än så länge är det hemligt vilka som ska stå på scen, men akterna ska släppas under hösten.