Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Trollade fram pengar till kampen mot cancer

I helgen gick andra omgången av Trollingfiskare mot cancer av stapeln på Kallsjön. Arrangörerna är nöjda med minst 50 000 kronor insamlade till Cancerfonden.

I lördags startade 37 båtlag på Kallsjön i Huså, för att samla in inte bara fisk utan också pengar till Cancerfonden. En rad andra aktiviteter och tävlingar stod också på agendan för ändamålet i Huså hamn.

– Något som var väldigt uppskattat var helikopteruppflygningen. Den fick inte stå på marken många stunder, säger Håkan Karlström, en av arrangörerna.

– Det enda man skulle kunna önska är att det blåst lite mindre i går, annars är alla otroligt nöjda, säger Mikael Norrman som också var med och arrangerade.

Alla insamlade pengar är inte hopräknade ännu, men det landade på minst 50 000 kronor.

Vinnare av själva fisketävlingen blev Kjell Fastesson från Hara. Han tycker att det är lite speciellt att tävla för ett sådant ändamål.

– Ja man ställer väl upp, och det är det många som gör. Trollingfiskare från hela landet betalde startavgiften fast de inte kunde delta, säger han.