Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Trollingfiske ger pengar till Cancerfonden

På lördagen arrangerades "Trollingfiskare mot cancer" på Kallsjön, där intäkterna går till cancerfonden. Över 60 000 kronor har hittills samlats in.

– Det här känns vansinnigt bra och det känns rätt. Det blev en bra slant till cancerfonden. Sedan 27 september har det kommit in 60 000 kronor och vi vet att det kommer mer. Det kanske kan bli 100 000, säger Micke Norrman, som tog initiativet till arrangemanget tillsammans med P-G Holmström och Håkan Karlström.

De tre arrangörerna har en kompis, 27-årige Lars Östman, som just nu genomgår behandling mot leukemi och det är bakgrunden till att tävlingen arrangerades.

24 trollingteam deltog i tävlingen och Åke Falk fick den största fisken, en kanadaröding på nästan två kilo. Den största totala fångsten fick Team Karlsson från Hallen, som vann tävlingen.

Kommer ni att arrangera "Trollingfiskare mot cancer" fler gånger?

– Det är många som önskar det. Nu ska vi först pusta ut efter det här, men visst känns det rätt att fortsätta, säger Micke Norrman.