Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tung kväll för ÖIK:s juniorlag

Östersunds båda juniorlag åkte på två förluster i afton.
Värst var det för J18-killarna: Hela 1–7 borta mot Modo.

Ishockey, J18

Modo-ÖIK 7–1 (1–0, 3–0, 3–1)

Mål ÖIK: Calle Själlin.

Skott: 51–21.

Matchen: ÖIK höll nollan långt in i första perioden men till slut fick Petter Löfgren i målet ge sig. Oscar Öhman gjorde då 1–0 på assist från August Nilsson. I andra perioden drog Modo ifrån tidigt och hade 3–0 redan efter fyra minuters spel, och 4–0 efter tio minuter. Modo ökade sedan på med ytterligare tre mål i sista perioden innan Calle Själlin fick in ett tröstmål. Östersund har två vinster och nio förluster på elva matcher i serien och ligger just nu nia med tre lag bakom sig.

J20

Sundsvall–ÖIK 5–3 (1–2, 2–1, 2–0)

Mål ÖIK: Christoffer Arvidsson, David Kamrup, Ewvin Mann.

Skott: 33-28.

Matchen: ÖIK inledde bra och gick upp till 3–1 sju minuter in i andra perioden (2–1 efter första). Men därefter började Sundsvall att hämta in. Med två mål i powerplay var det 3–3 inför sista perioden. Där inledde Sundsvall med ytterligare ett mål i powerplay innan det avgörande 5–3-målet kom tid 14.55. ÖIK var i starkt behov av poäng i denna bortamatch då man just nu ligger sist i tabellen, helt utan segrar.