Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tung kväll för ÖIK:s juniorlag

Östersunds båda juniorlag åkte på två förluster i afton.
Värst var det för J18-killarna: Hela 1–7 borta mot Modo.

Annons

Ishockey, J18

Modo-ÖIK 7–1 (1–0, 3–0, 3–1)

Mål ÖIK: Calle Själlin.

Skott: 51–21.

Matchen: ÖIK höll nollan långt in i första perioden men till slut fick Petter Löfgren i målet ge sig. Oscar Öhman gjorde då 1–0 på assist från August Nilsson. I andra perioden drog Modo ifrån tidigt och hade 3–0 redan efter fyra minuters spel, och 4–0 efter tio minuter. Modo ökade sedan på med ytterligare tre mål i sista perioden innan Calle Själlin fick in ett tröstmål. Östersund har två vinster och nio förluster på elva matcher i serien och ligger just nu nia med tre lag bakom sig.

J20

Sundsvall–ÖIK 5–3 (1–2, 2–1, 2–0)

Mål ÖIK: Christoffer Arvidsson, David Kamrup, Ewvin Mann.

Skott: 33-28.

Matchen: ÖIK inledde bra och gick upp till 3–1 sju minuter in i andra perioden (2–1 efter första). Men därefter började Sundsvall att hämta in. Med två mål i powerplay var det 3–3 inför sista perioden. Där inledde Sundsvall med ytterligare ett mål i powerplay innan det avgörande 5–3-målet kom tid 14.55. ÖIK var i starkt behov av poäng i denna bortamatch då man just nu ligger sist i tabellen, helt utan segrar.