Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tung torsk för Brunflo

Brunflo gick mot säsongens första trepoängare, men kom att bli helt utan.

– Det känns orättvist, säger Gary Woolford.

Annons

Brunflotränaren såg sitt lag tappa ledning med 2–1 till förlust mot Sollefteå.

Joel Hellström och Robin Larsson satte dit var sin chans i första perioden, vilket gav jämtarna ledningen.

Sedan tog ineffektiviteten över i Brunflo, och Sollefteå skulle ta över ledningen.

– Vi har många fina lägen, men sätter inte dit puckarna. Sedan släpper vi in ett fruktansvärt billigt mål, säger Gary Woolford.

Målvakten Stefan Berglund gjorde ett mindre lyckat ingripande i sin gamla hemmahall vid 2–3-målet. Efter det lyckades inte Brunflo forcera in någon kvittering.

– Vi jobbar hårt genom hela matchen och det är egentligen svårt att klaga på något. Vi saknar mål och det är vad det går ut på. Där gäller det att någon kliver fram för oss.

Gary Woolford plussade för första backparet med Olle Persson och Olle Fridell. Backsidan i Brunflo får slita extra hårt nu, med tre man (Johan Jonasson, Niclas Frahmer och Niko Korhonen) borta tills vidare.

– Det är klart att vi mycket hellre skulle ha med dem i laget. Det förstår vem som helst. Men förlusten har inget att göra med att vi saknar tre backar.

Matchfakta

Sollefteå–Brunflo 3–2 (1–2, 1–0, 1–0)

Första perioden: 1–0 (01.22) Mikael Zetterberg-Bengtsson (Henrik Heino), 1–1 (9.29) Joel Hellström (Alfred Jonasson), 1–2 (14.03) Robin Larsson (Victor Vängman).

Andra perioden: 2–2 (18.23) Andreas Jönsson (Fredrik Larsson, Henrik Heino).

Tredje perioden: 3–2 (9.41) Simon Ehlin (Jens Andersson).

Skott: 31–32 (11–9, 11–15, 9–8)

Publik: 192