Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tusen rosor ...

... till alla ni som ställde upp för mig när jag krockat med en älg lördag 29 oktober i Kläppe.
Kramar från Marita

Dagens ros till Älvgården i Backe för all omtanke och omsorg om mina föräldrar Ragnhild och Fritz under tiden de var hos er.

Christina Larsson

Tack alla sponsorer, som bidrog till att vår 25-årsfest blev oförglömlig!

Chefssekreterarna i Östersund

En stor bukett röda rosor vill jag sända till läkare och personal på Östersunds sjukhus ortopediavdelning 409. Särskilt till de som under min vistelse där efter en andra operation av min höft gjort allt så att jag skulle klara smärtor och psykiskt lidande. Mitt och min familjs hjärtliga tack!

Ingrid Westerberg

Ett fång rosor till bäste chefen Mikael From som alltid visar ett stort engagemang och stöd. Du gör ett fantastiskt jobb! Rock on!

Personal på

Lillgårdens fsk

Efter alla skriverier angående förskolor med olyckor och brist på personal vill vi väldigt gärna uppmärksamma Grönängens förskola i Dvärsätt. Brist på personal som överallt, men ni gör ert bästa och ni gör det med bravur. Tack för att ni tar så bra hand om vår son då vi åker till arbetet, i vetskapen om att han är trygg där han är.

Kevins mamma och pappa

Dagens vackraste rosor vill jag ge till dem som på olika sätt ordnade så trevligt och gott i Röröns bygdegård i söndags, då det var gudstjänst där. Tack också alla barn för den fina sången och konfirmanderna för välkomnandet med mera.

Monica

Dagens ros till Carina Zetterström för hennes insats i arenafrågan. Tills vidare slipper vi anmäla Östersunds kommun till Lyxfällan i tv.

Ej Centerpartist

(men kan bli)

Höstens vackraste bukett vill vi ge till Kent, Anneli, Gunnar, Anders och Christer för en supertrevlig kväll med kluriga uppdrag, god mat och många hjärtliga skratt. Ni lurade oss totalt!

Zorros beundrare

Dagens ros vill jag ge till Kerstin Kastås för att hon sett till att min bror Jan hittat sig själv och blivit lugn och harmonisk. Kram till er båda!

Sys

Den största av buketter vill jag ge till Märtha Bill! Tack för att du alltid ställer upp, alla tider på dygnet! Du är världens bästa mamma!

Kerstin