Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

TV: Så klarar sig de lokala handlarna i krisen – livemusik och debatt på höstmarknaden Local Hero Östersund

 
Corona: Näringsliv
Visa alla artiklar

Hur är det att vara lokal matproducent i coronatider – och fungerar det att expandera sin verksamhet? Satsa eller backa. Det är några av frågorna som kommer cirkulera under det panelsamtal som äger rum under namnet "Local Hero" i centrala Östersund vid 12-tiden i dag.

Det är Destination Östersund som tillsammans med butik Vågen Zero Waste arrangerar 2020 års version av höstmarknad i Östersund. Under namnet Local Hero Östersund kommer man under tre dagar att livesända samtal, debatter och musik med olika hantverkare, entreprenörer och konstnärer. Martin Sahlberg agerar moderator.

På vår sajt kommer du kunna ta del av samtalen alla dagar. Det går även att besöka höstmarknaden fysiskt, på Prästgatan 39, mitt i Östersund.

Under torsdagen bjuds det bland annat på samtal med Hedda Perström och Kristoffer Andersson, slaktar-VD:n Johan Danielsson och så musik från Bottleneck John.

Se torsdagens sändning här, producerad av Nightline AB: