Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Bonde söker fru": Hästbonden Jennifer valde Charlie Guldvinge

Det har varit många turer i "Bonde söker fru". Det stod dock tidigt klart att Charlie Guldvinge från Östersund var en av favoriterna för hästbonden Jennifer Erlandsson i Slöinge.

Annons

Läs också: Chatta med finalisten Charlie Guldvinge under det avgörande avsnittet av "Bonde söker fru"

Charlie Guldvinge vann Jennifer Erlandssons hjärta.

Charlie Guldvinge är 24 år gammal och bor i Östersund. Efter en händelserik sommar är det han som slutligen vinner Jennifer Erlandssons hjärta. Redan 2014 var han med som sökande i ”Ensam mamma söker”, men han är tydlig med att förklara att den gången slog det inga gnistor. När han väl träffade Jennifer, fanns det en omedelbar dragningskraft dem emellan.

– Det var på många plan som jag fastnade för henne. Hon var öppen, glad och rolig och verkade ha lätt för att skämta men samtidigt vara seriös och mogen.

Det dröjde dock ända till en av de sista dejterna innan det blev riktig närkontakt. Och efter picknick-dejten var det mer eller mindre avgjort.

Jag hade en känsla av att du låg rätt bra till redan från början, kände du likadant?

– Jag visste ju vad jag kände, och jag kände att det var ömsesidigt, men samtidigt förstod jag ju att hon inte kunde ge allt och visa allting när det var en massa andra killar där. Men jag kände att det var något mellan oss hela tiden. Och det blev bara starkare för varje dag som gick.

Fanns det någon tidpunkt då du blev säker på att skulle bli du?

– Jag kände mig hyfsat säker tidigt faktiskt. Det var nog redan innan Brandon åkte hem som jag började känna mig rätt trygg.

Var picknick-dejten en vändpunkt?

– Det var en bekräftelse på att det var känslor från bägge håll. Sedan visste jag och andra sidan aldrig vad de gjorde på sin dejt. Men det kändes otroligt bra efter vår dejt i alla fall.

Hur kändes det efter det sista valet, då du var ensam kvar?

– Det var fantastiskt skönt, att vara säker på att nu var det vi, och att hon inte skulle dejta några fler killar. Det var äntligen färdigt. Det var skönt att bara kunna slappna av och slå sig till ro.

Vågade du visa dina känslor innan?

– Jag var mig själv hela tiden och kände mig trygg i hela situationen. Jag hade fördelen med att jag verkligen kunde visa vem jag var. Jag hade räknat med att är jag skulle kunna få känslor, och även bli dumpad. Jag gick in med inställningen, antingen ger jag allt eller så blir det inget.

Tror du att det hjälpte dig till att det blev ni i slutet?

– Ja det tror jag verkligen. David var ju väldigt blyg, och då är det ju svårt att lära känna någon. Det är klart att det är en fördel att vara öppen och kunna visa vem man är.

Vad hände efter valet?

– Jag stannade kvar efter att tv-teamet åkte hem. De drog efter bara några timmar. Det var skönt att få känna hur det var att tillbringa tid helt själva, bara hon och jag. Sedan åkte jag hem till Östersund och packade om inför resan.

Hur blev det? Blev det en pinsam tystnad när det helt plötsligt bara var ni två?

– Haha, ja det är klart att det skulle ha kunnat bli så, men det var mest bara skönt. Vi låg framför tv:n, småsnackade och tog det lugnt. Vi tog igen egentid som vi inte haft tidigare, avslutar Charlie.

Mer läsning

Annons