Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lina nobbade Erik i "Bonde söker fru"

23-åriga Lina Eriksson från Björbo i Dalarna var en av fyra tjejer som fick följa med till grisbonden Erik Bäckman till hans gård i "Bonde söker fru". Men i onsdagens avsnitt valde hon självmant att lämna programmet.
– Han är hur go som helst men vi klickade inte, säger Lina.

Annons

Lina Eriksson från Björbo i Dalarna var en av fyra deltagare som fick följa med till Erik Bäckmans gård i

När Erik Bäckman skulle välja ut en av de fyra frierskorna som skulle få lämna hans gård i femte avsnittet av "Bonde söker fru" hann Lina Eriksson från Björbo avbryta honom och meddela att hon självmant ville lämna programmet.

– Jag har nog tänkt om lite och jag har valt att åka hem. Du är världens goaste, absolut, men det är svårt att känna någonting i den här situationen. Så då känns det dumt för mig att stanna kvar och ta plats när jag har svårt att känna något, sade hon i programmet.

Läs också: Charlie från Östersund söker kärleken i "Bonde söker fru"

Detta innebar att Erik aldrig behövde göra sitt val och att Lina Ilar från Falun, som faktiskt var klasskompis på Haraldsbogymnasiet i Falun ihop med Lina Eriksson, fortfarande har chans att vinna Eriks kärlek.

Lina Eriksson tror själv att hon fått stanna kvar om hon inte själv valt att åka hem.

– Jag tror att han kände mer för mig än vad jag gjorde för honom tyvärr, så jag tror att jag hade fått stanna.

Varför valde du att åka hem?

– Jag kände redan vid Sundbyholm slott att jag inte saknade honom och man brukar längta när man har känslor. Han är hur go som helst men vi klickade inte och då ger jag hellre de andra tjejerna än chans.

Lina och de andra tre tjejerna beger sig till bonden Erik Bäckmans gård i

Erik Bäckman bekräftar också att Lina var en av tjejerna han kände lite extra för.

– Det går ju inte att styra över vad en person känner. Man får göra det bästa av det, säger han till TT.

Läs mer: Bonde söker fru-Per efter säsongspremiären: "Det är klart man blev rörd av alla brev"

Trots att Lina meddelade till produktionsbolaget att hon ville hoppa av redan efter tiden på Sundbyholm slott så fick hon svaret att hon var tvungen att följa med till hans gård.

– De tyckte att jag skulle följa med till gården för att han hade känslor och att jag skulle få lite tid att fundera och kanske ändra mig.

Se när Lina Eriksson och Erik Bäckman har en stund på egen hand i "Bodne söker fru" i klippet nedan.

Men det gjorde hon inte och i stället för ett bondeliv i Dannäs så är det nu tillbaka till vardagen med jobbet på en förskola i Dala-Floda. Lina säger att hon inte ångrar sin medverkan och att hon hade hur kul som helst när hon spelade in "Bonde söker fru". Men sättet att träffa någon var inte idealt, tycker hon.

– Nej, inte för att dejta, det är för mycket folk för det och det blir svårt att koncentrera sig. Ska jag dejta igen så blir det inte i tv i alla fall.

Vem tror du att Erik väljer till slut av de tjejer som är kvar?

– Jag har ingen aning, det är så svårt att säga för han visar ingenting. Man kan ha det lite på känn när man är där, men sen vet man inte vad tjejerna känner.

Läs också: "Bonde"-Erik: "Bra att hon åkte hem"

Annons