Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Två åtalas för misshandel

Två män ska ha dragit en man ur en bil och slagit honom i huvudet. Den ena mannen slet sedan med sig den misshandlade mannens flickvän och körde i väg med henne.

Det var i slutet av april 2008 som den 22-årige mannen och den 24-årige mannen på E 45 i Bergs kommun, tillsammans slet ut en annan man ur en bil. De slog sedan mannen mot huvudet. Mannens flickvän drogs också ut ur bilen av 24-åringen och tvingades följa med honom i en annan bil.

24-åringen uppges enligt åtalet ha tagit kvinnan på låren och brösten samt hotat henne genom att säga att han skulle ha samlag med henne. Han ska också ha sagt att han skulle döda henne och misshandla henne och hennes pojkvän.

Både 22-åringen och 24-åringen är nu åtalade för misshandel. 22-åringen är även åtalad för att ha hotat mannen genom att säga att flickvännen skulle dödas. 24-åringen är även åtalad för olaga tvång, sexuellt ofredande och olaga hot.