Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Två bra perioder nog för Brunflo

Brunflo gjorde två bra perioder och det räckte med råge mot Sollefteå i hockeyettan, 5-1, (2-0,1-1,2-0).

Ändå var det som vanligt mycket upp och ner i Brunflos spel.

– Det var inte alls bra i andra perioden. För mycket lattjande och för lite lagtänkande i det läget, konstaterade en ändå nöjd tränare Agne Ericson efteråt.

– Ja segern är jag glad för, men som sagt, vi skulle kunna prestera en hockey på högre nivå om laget förmådde hålla ihop spelet under en hel match. Nu faller vi ur ramen som här i andra perioden.

Ändå kändes det inte som någon fara på taket, för i sista perioden skärpte sig Brunflo och även om Sollefteå verkligen försökte ta sig närmare målmässigt gick det inte. Därtill var Brunflo för starkt.

Tim Juel gjorde en solid insats i Brunflos mål. Hela laget var väldigt duktiga i både första- och tredje perioden.

Nu väntar en långhelg i övre Norrland med matcher mot både Kalix och Kiruna. Efter onsdagskvällens 5-1-seger är självförtroendet förstås på topp inför Norrbottensäventyret.

– Det är aldrig enkelt att vinna på de här utfärderna, men heller inte omöjligt. Laget gillar de här resorna. Vi ser helt enkelt fram emot att kliva på bussen för spel både lördag och söndag, summerar Agne Ericson.

------------------------------

Brunflo–Sollefteå 5–1 (2–0, 2–1, 1–0)

Målen: 1–0 (0.41) Mikael Fernström, 2–0 (18.46) Niclas Frahmer, (Sebastian Magnusson / Douglas Selander). 2–1 (26.41), Linus Ledin, (Andrew Peterson), 3–1 (29.33), Sebastian Magnusson, (Anton Grenholm), 4–1 (36.42), Johan Jönsson, (Mikael Fernström / Johan Östlund), 5–1 (49.52) Niclas Frahmer, (Sebastian Magnusson / Hampus Grande).

Skott: 29–21 (14–4, 7–8, 8–9)

Domare: Joakim Samuelsson

Publik: 102