Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Två misstänkta för misshandeln i Ulriksfors släppta ur häktet

I början av november misshandlades en 25-årig man svårt med kofot i Ulriksfors. Fyra personer greps i samband med händelsen och häktades på sannolika skäl misstänkta för brottet. Nu har två av de misstänkta släppts på fri fot.

Sedan början av november har fyra personer, tre män och en kvinna, suttit häktade för den grova misshandeln i Ulriksfors, utanför Strömsund. Nu har två av de häktade, en man och en kvinna, släpps ur häktet, enligt uppgifter till SVT Nyheter Jämtland. De är dock fortfarande misstänkta för brott.

För de två misstänkta männen som hålls kvar i häktet har den ansvarige åklagaren Håkan Andersson begärt om en förlängning av häktningstiden innan han kan väcka åtal.

– Vi väntar fortfarande på en del teknisk undersökning och behöver hålla fler förhör.

Östersunds tingsrätt bestämde på fredagen att den ena misstänkta mannen ska omhäktas. Den andre misstänkte mannens häktningsförhandlingar hålls på måndag.

Senast den 30 november ska åtal vara väckt i målet.

Läs även: Fyra personer häktade misstänkta för grov misshandel med koben