Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tyst om Ringvalls roll

Annons

Daniel Kindberg och Tord Andnor har i pressen benämnts "radarpar”. Det är däremot ganska tyst om Östersundshems vice ordförande Sven Ringvall (M) och hans eventuella roll i markaffären.

Det är väl känt att Ringvall har under flera år samarbetat med Peab och Fältjägaren i projekt på Stadsdel Norr. I samband med anställningen av Kindberg som vd i Östersundshem nämndes i media att Ringvall hade initierat den rekryteringen.

Tord Andnor har i tidningsuttalanden angivit Ringvalls kompetens i fastighetsfrågor som en garanti för att Östersundshem betalat rätt pris för markköpet. Man kan fråga sig vilka som egentligen är ett radarpar.

Att oppositionen försöker att inte låtsas om Ringvalls jävssituation och eventuella påverkan på affären är svagt och inger inte förtroende. Här behöver man vända på alla stenar, inte bara på några.

Oberoende moderat

Läs mer:

Sven Ringvall ser inget märkligt i Kindbergs ägande

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel