Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Unga firade 90-åring

Det var blandade åldrar när Länstidningen på lördagen bjöd in allmänheten att i Badhusparken fira tidningens 90 år. Bland andra var 6-åriga Maloua Bäckman från Solna där.

Hon tittar aldrig i någon nyhetstidning och läser inte ens serierna i Dagens Nyheter som föräldrarna Sofia och Jon prenumererar på.

– Jag läser Bamse, berättade Maloua.

Med hjälp 15-åriga Anna Stafverfeldt från Rödön som är ledare inom Cirkus Kul och Bus testade hon att balansera på klot.

– Det var svårt, att man fick gå bakåt.

Tillsammans med föräldrarna och småsyskonen Noomi, 4 år, och 2-årige Willhard bodde hon i helgen på Frösön, hos en barndoms- och basketkompis till mamma Sofia.

Det var musik och sång med Micke Mojo och med Veteranorkestern från Badhusparken scen där även dansare från Dawes uppträdde.

Filmaren Clara Bodén från Rödön fick ta emot Länstidningens kulturpris som tidigare tilldelats bland andra Anders Hedén, Annika Norlin, Bodil Malmsten och Rolf Lassgård.