Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Unga löparstjärnor i Högforsloppet

Klara och Isac Amrén, lägg de namnen på minnet. Där har ni två riktiga löpartalanger.

10-åriga Klara satte alla på plats på den 4 km långa banan i Högforsloppet. Den tuffa banan vållade inte Klara några bekymmer.

Hennes tvillingbror Isac gjorde också en imponerande prestation då han blev trea på den långa banan.

Ragunda Alpina, som hade ungdomsläger i Hammarstrand i helgen valde att avsluta lägret med att ungdomarna fick delta i Högforsloppet, så löparna kom från hela Jämtland. 51 ungdomar fick ta del av "jordgubbspengarna" som delades ut till deltagare 15 år och yngre. Efter önskemål från föräldrarna, ska vi fixa hit tränare som instruerar våra ungdomar i löpning. 15 priser utlottades. Gunnel Löfgren, Gevåg, vann första pris som var en weekend i Åre. Högforsens Fritids IF har mera planer. Nu har vi rekat en ny sträcka för löpning. Startar man vid klubbstugan,blir den löpturen 15 km. I huvudsak blir det på stigar efter Gerilåns dalgång. Det måste passa för dom som gör en elitsatsning.

Resultat, korta banan: 1) Klara Amrén 20,20, 2) Karl-Johan Nordin 20,45, 3) Celine Loft 21,05.

Långa banan: 1) P-O Halvarsson 41,08, 2) Magnus Hangasjärvi 41,08, 3) Isac Amrén 42,48.