Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ungefär som dragracing, fast teater ...

Klara, färdiga ... kör!

På improvisationsteater gäller det att trampa gasen i botten i köra för allt vad tygen håller, ungefär som dragracing. I lördags var det återigen dags för just improvisationsteater på Östersunds teaterverkstad, där allmänheten bjöds in till en stunds verklighetsflykt under lättsamma former. Deltagarna fick exempelvis uppdragen att föreställa världen värsta rörmokare och världens värsta strippa, och allt med bara några sekunders betänketid. Lokalen fylldes av både skratt och applåder, och det märktes på deltagarna att de hamnat på precis rätt ställe denna grå lördagseftermiddag. På bilderna här intill ser du några av dem. Det hölls även en workshop, där både nybörjare och rutinerade teaterrävar deltog. Förhoppningen är att locka fler människor till Östersunds teaterscen, eftersom det är ganska glest i rekryteringsleden just nu.

Det kommer att finnas fler tillfällen innan jul för allmänheten att testa på improvisationsteater, och tiderna för detta kommer att återfinnas på hemsidan jamtimpro.se.