Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Uppgifter: GIF Sundsvall får konkurrens av Östersunds FK i jakt på isländsk mittfältare

Kristinn Freyr Sigurdsson har redan bekräftat att GIF Sundsvall visat intresse för honom efter att Rúnar Sigurjónsson tipsat klubben om sin landsman. Enligt uppgifter till isländska fotbollssajten 433.is ska nu även Östersunds FK ha visat intresse för mittfältaren.

För en månad sedan kom uppgifter om att GIF Sundsvall, IFK Göteborg och Jönköping Södra var intresserade av islänningen Kristinn Freyr Sigurdsson.

Den 24-årige islänningen bekräftade senare för fotbolti.net att Giffarna visat intresse för honom efter att tidigare GIF-spelaren Rúnar Sigurjónsson uppmanat klubben att hålla ett extra öga på landsmannen.

Nu kommer nya uppgifter om att även Östersunds FK kan vara ett alternativ för islänningen. Den isländska fotbollssajten 433.is skriver att GIF Sundsvall och ÖFK är två möjliga alternativ i den svenska högstaligan för Sigurdsson och att han ska ha fått någon form av visat intresse från båda klubbarna.

Sundsvall lägger enligt hemsidan stort fokus på att få Sigurdsson till sin trupp och vill att han ska komma till klubben under de närmaste dagarna för att se över situationen.

Sigurdsson, som är född 1991, hade en bra sommar med Valur och valdes till den bästa spelaren av spelarföreningen. Valet av klubb för framtiden när kontraktet med Valur nu är slut (sedan 16 oktober), bör bli klart inom de närmaste veckorna, enligt fotbolti.net.

LÄS OCKSÅ:

Efter Rúnars tips – nu bekräftar mittfältaren: "Sundsvall har visat stort intresse"

Rúnars uppmaning till GIF Sundsvall: "Har sagt åt klubben att de borde värva honom"

Hagblom tystlåten – väljer inte att kommentera den jagade islänningen