Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Uppgifter: Kindberg träffar investerare i London – för köp av brittisk klubb

Det är inte bara returmötet med Arsenal som intresserar Daniel Kindberg i London.
Enligt lokaltidningen Hartlepool Mail ska ÖFK:s ordförande träffa potentiella investerare för att diskutera ett köp av Hartlepool United.

Östersunds FK har sin tuffaste utmaning någonsin framför sig när man ska försöka vända 0-3-underläget mot Arsenal på Emirates Stadium.

Men för ordförande Daniel Kindberg verkar resan till London inte bara handla om Europa League.

Enligt lokaltidningen Hartlepool Mail passar han också på att träffa investerare för ett eventuellt köp av Hartlepool United i den engelska femteligan.

Tidningen skriver att om diskussionerna tar en positiv riktning så kan en affär ske så snabbt som inom sju dagar och att ”källor nära investerarna har gjort det tydligt att Kindberg och de andras intentioner är seriösa, trots tvivel kring deras legitimitet”.

Det var i mitten av januari i Nyheter 24:s podd "Studio Allsvenskan" som Kindberg berättade att han fått en erbjudande om att köpa in sig i en brittisk klubb och att ett besked skulle lämnas senast den 24 januari.

Dagar senare kunde Fotbollskanalen berätta att det handlade om Hartlepool United, men vid månadsskiftet hade fortfarande inget beslut tagits.

- Egentligen är det ingenting nytt annat än att jag samtalar med några ingående i ett konsortium som håller på att överväga om det finns någon möjlighet att gå in och hjälpa till,  sa Kindberg till sajten då.

Sporten söker Daniel Kindberg för en kommentar.

LÄS OCKSÅ

Här är klubben som Kindberg kan köpa in sig i: "Haft en besvärlig ekonomisk utveckling"

Kindberg avslöjar: "Jag har ett erbjudande om att köpa en brittisk storklubb"