Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Uppgifter: ÖFK:s försvarskugge tackar nej till danska topplaget

Sotirios Papagiannopoulos utesluter inte en förlängning med Östersunds FK. Enligt Fotbollskanalen har "Sotte" tackat nej till erbjudanden från danska topplaget Midtjylland.
– Det har funnits bra erbjudanden men jag tycker inte att det varit tillräckligt bra sett till helheten.

"Sotte" avslutade säsongen med att bli målskytt i den sista matchen i Europa Leagues gruppspel på bortaplan mot Hertha Berlin. Matchen kan ha varit hans sista i ÖFK-tröjan.

Enligt Fotbollskanalen har "Sotte" redan tackat nej till Midtjylland, som leder danska ligan, och att han fått erbjudanden från både Polen och Grekland.

Själv menar Papagiannopoulos att han sitter lugnt och funderar över sina alternativ, där en förlängning med Östersunds FK inte utesluts.

–  Vi kommer att ha en öppen dialog, vi vet var vi har varandra. Man vill ut och testa något nytt samtidigt som man inte vill lämna Östersund i det här läget. Det är svårt, säger "Sotte" till Fotbollskanalen.

Papagiannopoulos befinner sig just nu på semester och menar att han kommer att vänta med sitt beslut tills hanåtervänder hem.

– Det finns intresserade klubbar och intressanta saker men nu behöver jag vila och ta det lugnt. Vi får se om några dagar eller veckor.

Läs också:

ÖFK-stjärna tillägnar målet till sin vän: "Han är stark nog att ta sig igenom sin svåra sjukdom"

Så reagerar fotbollsvärlden på lottningen: "Arsenals divor i 20 minusgrader blir en dröm"

Två ÖFK-spelare i gruppspelets drömelva – om Uefa får bestämma