Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Uppgörelse nära kring Cuprum

Mycket tyder på att det snart blir ny verksamhet i Cuprums lokaler vid Stortorget i Östersund.

Redan i maj besökte de tilltänkta ägarna lokalen. Dagen efter kom samtalet att de var intresserade att ta över lokalen men att de även vill bygga om lokalen för att det bättre ska passa den kommande verksamheten.

Enligt uppgifter hos Bolagsverket finns det nu två personer som vill ta över driften. De båda är Van Thanh Ly från Örebro och Chi Bao Ngo från Växjö.

– Redan den 30 september hoppas vi kunna skriva ett avtal med fastighetsägaren, säger Van Thanh Ly som i dag driver flera thairestauranger, bland annat en i Örebro där han är bosatt.

Fastighetsägare är Björn Rodeholt. ÖP har sökt honom för en kommentar kring den nya affären men inte lyckats nå honom.

– Som sagt inget är påskrivet ännu, en affär är aldrig 100 procent förrän allt är påskrivet. Men vi kommer att nå en uppgörelse med stor sannolikhet, säger Van Thanh Ly som lovar att den restaurang som han vill öppna kommer att vara "mycket spännande".

– Många kommer att bli nyfikna på vårt koncept. Det kommer att blir fint och mycket spännande kan jag lova, avslutar Van Thanh Ly.