Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Utlovar äventyrliga bröllop

Ett nytt företag ser dagens ljus, ett företag som ska jobba med natur och äventyr blandat med vigslar.

Bakom företaget finns två kvinnor, Katarina Nyberg Finn och Christine Hägglund. Båda kvinnorna är kända sen tidigare i olika sammanhang.

Katarina Nyberg Finn lämnade politiken som före detta socialdemokratiskt kommunalråd. Numera arbetar hon som regionchef för Handelskammaren i Jämtland.

Christine Hägglund är anställd som projektledare vid Inkubatorn Mid Sweden Science Park. Hon har även ett eget företag där hon bland annat håller föreläsningar och tar på sig uppdrag kring ledarskapsutveckling. Men kanske är hon mest känd för att ha sprungit hela fjällkedjan själv. I somras simmade hon från Åre till Östersund.

– Vi vänder oss bland andra till de som vill göra vigsel till sin egen grej. Att göra äventyrsvigslar innebär att man exempelvis kan gifta sig uppe på fjället, men du kan också ha bröllopsnatten där eller varför inte hela bröllopsfesten, säger Katarina Nyberg Finn.

Båda kvinnorna är mitt uppe i mycket praktiskt arbete kring det nya företaget.

– Vi jobbar nu fram vår hemsida och därefter ska vi marknadsföra företaget ordentligt, säger en entusiastiskt Finn.

Företaget heter We Are Wed Ab och på den blivande hemsidan kommer det bland annat att stå: För er som söker annorlunda och unika upplevelser, vi tar er dit! Låt er kärlek förseglas i storlagen och orörd miljö med naturen som ert enastående vittne.

Kvinnorna hoppas även kunna locka kunder utanför landets gränser.

Läs mer:

Här är alla nystartade företag i länet.