Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Donald Trumps senaste utspel: ”Lever vi i nazityskland?”

Under det senaste dygnet har Donald Trump varit i blåsväder. Ryssland påstås ha en en hemlig hållhake på den blivande presidenten.
– Lever vi i nazityskland? tvittrar nu Donald Trump angående anklagelserna.

Annons

Läs också:

Hemligt spiondokument: Ryssland har hållhake på Trump

Dokument har läckt ut om att det finns misstankar om att Donald Trump kan ha varit utsatt för utpressning av Ryssland efter ett besök i Moskva 2013. FBI undersöker nu trovärdigheten i uppgifterna.

– Underättelsetjänsterna borde aldrig ha tillåtit den här fejkade nyheten att "läcka" till allmänheten. Ett sista försök att komma åt mig. Lever vi i Nazityskland? skriver Donald Trump nu på Twitter.

I flera tweets påstår Donald Trump att anklagelserna är grundlösa.

– Jag vinner ett val lätt, en otrolig rörelse bekräftas och korrupta motståndare försöker förringa vår seger med fejkade nyheter. Ett ledsamt tillstånd, tvittrar han vidare.

Ryssland förnekar

Enligt Russia Today förnekar Ryssland att landet har någon hållhake på Donald Trump.

– Kreml har ingen skadlig information om Trump. Denna rapport motsvarar inte verkligheten och är inget annat än absolut fiction, säger Dmitry Peskov, talesperson på Kreml, till statsfinansierade ryska nyhetsbyrån RT.

Donald Trump ska vid femtiden på onsdagseftermiddagen hålla en presskonferens för första gången sedan han valdes till president.

– Ryssland har aldrig försökt att utpressa mig. Jag har ingenting att göra med Ryssland. Inga investeringar, inga lån, ingenting! skriver Trump på Twitter.

Mer läsning

Annons