Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Väcktes av gorilla mitt i natten

En kvinna i centrala Gävle väcktes vid klockan ett natten till lördag av att någon försökte ta sig in i hennes lägenhet skriver Arbetarbladet.se.

När kvinnan tittade ut genom titthålet i sin dörr såg hon någon med svart, rufsig kalufs. Efter en stund hörde hon en duns och någon som ramlade i trappen.

Kvinnan larmade polisen och när de kom till platsen hittade de en 22-årig man i gorillakostym liggandes i trappen. Mannen var så berusad att han inte visste vad han hette eller bodde och togs därför omhand för tillnyktring.

När 22-åringen nyktrat till visade det sig att han bodde i samma hus som han hittats, men att han varit på fel plan i huset när han försökte låsa upp dörren. Vid niotiden på lördagsmorgonen kunde han ta sig hem för egen maskin. 22-åringen är i nuläget inte misstänkt för något brott.