Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Vägen till Vasaloppet" fortsätter – se hela Engelbrektsloppet hos oss på Mittmedia

 
Vägen till Vasaloppet
Visa alla artiklar

Mittmedia gör en storsatsning på längdskidåkning fram till Vasaloppet den 4 mars. Nu till helgen sänder Sporten från samtliga tre tävlingsdagar av Engelbrektsloppet i Norberg.

Vasaloppet närmar sig med stormsteg. En del av vägen fram till den svenska klassikern är Engelbrektsloppet i Norberg.

Anmälningstrycket på loppet är kraftigt. Så kraftigt att arrangörernas system kraschade under den sista anmälningsdagen.

– Anmälningssystemet brakade ihop i går kväll – det var överbelastat. Det var ett riktigt bra tryck, säger Sten Nordström, kassör och kanslist för Engelbrektsloppet.

Vid lunchtid under tisdagen hade 2977 anmälningar inkommit till helgens tävlingar och arrangörernas förhoppning var att man slutligen skulle landa på en siffra runt 3500 deltagare.

Kan ni inte vara på plats eller är intresserade av att följa de olika loppen så sänder vi på Mittmedia samtliga tävlingar från helgens Engelbrektslopp.

– Skidor är populärt hos våra användare, det vet vi sedan tidigare. Därefter är satsningen på Engelbrektsloppet helt i linje med vad vi vill erbjuda våra användare, säger Mattias Wallström, ansvarig för sportens affärsutveckling på Mittmedia.

– Vasaloppet är en folkfest och vi vill visa vägen dit, då vi vet att det engagerar många i våra närområden, fortsätter han.

Sändningstider

Fredag 9 februari

Engelbrektsstafetten, 09.50, klicka här för att komma till sändningen.

Engelbrektssprinten, 17.20, klicka här för att komma till sändningen.

Lördag 10 februari

Kristinaloppet, 09.50, klicka här för att komma till sändningen.

Söndag 11 februari

Engelbrektsloppet, 09.50, klicka här för att komma till sändningen.